Детальніше: https://autocomp.com.ua/donate
Під час війни приватний транспорт часто стає "умовно військовим". Волонтери, медичні працівники, ТРО, військові експлуатують автомобілі в далеко неідеальних умовах. Це призводить до того, що до нас потрапляють "залишки" автомобіля. І "поставити на колеса" його потрібно "на вчора". Намагаємось робити що можемо. Дуже намагаємось робити безкоштовно. Точніше всі роботи є і будуть безкоштовними поки буде така потреба.
Але нажаль потрібні ще й запчастини. Багато запчастин.
Якась частина є у нас в наявності, щось можуть дати власники автомобілів. Але цього нажаль недостатньо.
Будемо дуже вдячні, якщо знайдуться небайдужі що бажають прийняти посильну участь у фінансуванні придбання запчастин.
На цій сторінці будемо публікувати наряди замовлення на ремонт автомобілів по яким є певний брак коштів. Бажаючі можуть прийняти участь в ремонті одного, а можливо і не одного автомобіля. Будь-яка сума є вагомою!
Просто вибираєте автомобіль, натискаєте "ОПЛАТИТИ", на сторінці оплати вказуєте суму, якою готові поділитися. Після Вашої транзакції сума, що необхідна для закінчення ремонту, зменшується на суму оплати. Якщо платник юридична особа - Ви можете отримати рахунок і видаткову накладну як в єлектронному так і в паперовому вигляді. В такому разі бажано орієнтуватись на вартість запчастин в наряді-замовленні для коректног оформлення документів.
Реквізити продавця:
ФОП Кулагін Руслан Євгенович
Ідентифікаційний код: 2779008732
р/р UA223052990000026008015028328
АТ КБ "ПРИВАТБАНК"
ФОП 2-а група
Основний вид діяльності: 45.31 Оптова торгівля деталями та приладдям для автотранспортних засобів.
Можливо у Вас є можливість надати необхідні запчастини - це ще краще. Якщо Ваш автомобіль потребує обслуговування або ремонту - ласкаво просимо! Навіть мінімальні надходження за технічне обслуговування Вашого автомобіля дають нам можливість працювати далі і допомагати тим, хто цього дуже потребує.